Gezinsvieringen

Voor de kinderen van groep 4 t/m groep 8 is er één keer per maand een gezinsviering op zaterdagavond in de Cosmas en Damianus-kerk. Deze kindvriendelijke vieringen beginnen om 18.30 uur en zijn bedoeld voor kinderen met hun ouders. De gezinsvieringen bieden u de mogelijkheden om vervolg te geven aan de geloofsopvoeding van uw kind nadat het de Eerste Communie heeft gedaan. Voor een actueel overzicht van de gezinsvieringen gaat u op deze website naar “Vieringen” en vervolgens naar “Liturgische Agenda” of klik op deze link: Liturgische Agenda.

De gezinsvieringen worden altijd opgeluisterd door kinderkoor Mikado. Uw kind kan hier ook aan deelnemen. Het kinderkoor repeteert op vrijdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eugène Ceulemans. Email: eugeneceulemans@sx4all.nl.