Hallo, welkom op jullie pagina!

We dagen je uit: dit moet een kerk worden! De Cosmas en Damianuskerk bestaat 100 jaar. Er zijn in de feestweek allerlei activiteiten, het programma vind je op deze website. Maar speciaal voor jullie:

Dinsdag 27 september vanaf 16:30u mag jij samen met andere jongeren kijken of je in de Cosmas en Damianuskerk van kartonnen dozen een kerk kunt bouwen!  En daarna eten we lekker een patatje met zijn allen. We zien je dan!

Jongerensoos

Eén keer per maand is er op vrijdagavond een jongerensoos. We maken er een gezellige avond van met muziek, film en gewoon gezellig kletsen met elkaar. We zijn bezig om de ruimte 'Onder de pannen' in het pastoraal centrum in te richten met de jongeren!

Thematafel

Met een aantal jongeren wordt regelmatig een tafel achter in de Cosmas en Damianuskerk ingericht. We kijken daarbij naar wat er in die periode in de kerk wordt gevierd of herdacht. Wil je ook meedoen? Leuk, je bent van harte welkom! Stuur dan een mailtje naar j.huisintveld@parochiegroesbeek.nl of bel/app naar 06 19153832.

Jongerenpagina

Wil je af en toe iets op deze jongerenpagina zetten?  Laat het weten! Mail naar j.huisintveld@parochiegroesbeek.nl.

Activiteiten Jong Bisdom Den Bosch

Voor activiteiten die door het bisdom georganiseerd worden, zie hier: https://www.bisdomdenbosch.nl/leef-je-geloof/jongeren-en-geloof/

Houd onze website in de gaten voor nieuwe activiteiten in de parochie!

Nieuws uit Dekenaat, Bisdom, Wereldkerk

Lees hier de woorden ter bemoediging.